Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een lijst met veelgestelde vragen. Als u op de vraag klikt, verschijnt het antwoord. Mocht u ondanks dit toch nog vragen hebben? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden.

Nee dit hoeft niet. Wij nemen zelf het nodige apparatuur mee. Het enige dat je zelf moet regelen is een beamer met scherm. Mocht je dit niet hebben, kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden.

Nee ook dit hoeft niet, u hoeft alleen voor ons de deur even open te doen ;). Wij komen, afhankelijk van het type quiz ongeveer 1,5 uur voorafgaand aan de start van de quiz.

De prijzen mogen natuurlijk zelf worden bepaald en gehaald. Wel doen wij met alle plezier de aankondiging van de winnaars/verliezers ;).

Wij hebben een lijst met karaokeliedjes, waar ze dan uit mogen kiezen. Dit nummer mogen ze uit volle borst meezingen.

Quiz boeken

U kunt hieronder de quiz boeken waar u gebruik van wilt maken. Zodra wij de aanvraag binnen hebben zullen we contact opnemen voor o.a. de datum, tijd, locatie en andere details.

Contactformulier

Als u toch nog vragen heeft over onze quizzen en u zou deze graag beantwoord willen hebben, kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Mocht u toch liever telefonisch contact willen kan dit ook. Het telefoonnummer staat onder dit formulier aangegeven.